Ledigt kontor på 190 m2

Hedeforsvägen 9
443 61 Stenkullen

Ett fantastiskt kontor med ljusa fina lokaler. Kontoret är på 190 m2. Man får egna fina lokaler och delar sedan pentry och toalett med hyresgästen bredvid.

Området

Hedefors är ett gammalt brukssamhälle strategiskt och mycket vackert beläget vid Säveån. Omgivningarna kring Hedefors Bruk är naturreservat och erbjuder en unik miljö med vandringsleder, vattenfall och berömda fiskevatten utanför dörren.

I princip kan du ta dig från pendeltågsstationerna i Lerum och Stenkullen via stigar i naturreservatet till din arbetsplats på Hedefors Bruk. På våren är det är en promenad ackompanjerad av fågelsång under lövträdens tak, genom hav av vitsippor längs porlande bäckar och den forsande Säveån.

Från Göteborg tar det 15-20 minuter med bil till Hedefors och Hedefors Bruk. Norr om samhället går Västra Stambanan med kvartstrafik mot Göteborg och Alingsås. Med lokaltrafik från Göteborg tar du pendeltåget till Lerum och sedan buss 531 mot Floda, för att komma till Hedefors. Från Stenkullens pendeltågsstation är det 15 minuters promenad till Hedefors, genom naturreservatet eller längs bilvägar. I Stenkullen hittar du bland annat livsmedelsbutik, postombud och restauranger. Till Lerum eller Floda, med ett större serviceutbud, tar man sig på några minuter med buss eller bil. Vid Hedefors bruk finns det gott om parkeringsplatser för privatbilar och företagsfordon.

Ansök här

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss
031-300 58 88