Ledigt kontorsplats

Hedeforsvägen 9
443 61 Stenkullen

Välkommen till Hedefors nya kontorshotell i historiska Hedefors Bruk, Stenkullen!

Kontorshotellet öppnar 2023-10-23!

Här erbjuder vi dig:
+ Kontorsplats i öppet landskap, tillgängligt dygnet runt.
+ En ergonomisk arbetsplats med höj- och sänkbart bord.
+ Datorskärmar för enkel inkoppling av laptop
+ Parkering direkt på området.
+ Solterrass med utsikt över Säveån och Laxtrappan.
+ Snabbt bredband/Wifi.
+ Skrivare, kopiator och scanner finns.
+ 3 mötesrum, varav 2 funkar utmärkt som samtalsrum med insynsskydd och 1 konferensrum med upp till 10 deltagare

Just nu får nya hyresgäster en specialdeal: Endast 490 kr första månaden, 1 490 kr andra månaden och därefter ordinarie pris 2 390 kr/mån exkl. moms per kontorsplats. Kontorsplatserna har löpande kontrakt med 3 månaders uppsägningstid.

Boka din plats redan nu!

Det går snabbt att ta sig till lokalen i Hedefors som ligger mitt i Lerum med nära anslutning till motorväg och endast 5 min från Lerum centrum med bil.

Området

Hedefors är ett gammalt brukssamhälle strategiskt och mycket vackert beläget vid Säveån. Omgivningarna kring Hedefors Bruk är naturreservat och erbjuder en unik miljö med vandringsleder, vattenfall och berömda fiskevatten utanför dörren.

I princip kan du ta dig från pendeltågsstationerna i Lerum och Stenkullen via stigar i naturreservatet till din arbetsplats på Hedefors Bruk. På våren är det är en promenad ackompanjerad av fågelsång under lövträdens tak, genom hav av vitsippor längs porlande bäckar och den forsande Säveån.

Från Göteborg tar det 15-20 minuter med bil till Hedefors och Hedefors Bruk. Norr om samhället går Västra Stambanan med kvartstrafik mot Göteborg och Alingsås. Med lokaltrafik från Göteborg tar du pendeltåget till Lerum och sedan buss 531 mot Floda, för att komma till Hedefors. Från Stenkullens pendeltågsstation är det 15 minuters promenad till Hedefors, genom naturreservatet eller längs bilvägar. I Stenkullen hittar du bland annat livsmedelsbutik, postombud och restauranger. Till Lerum eller Floda, med ett större serviceutbud, tar man sig på några minuter med buss eller bil. Vid Hedefors bruk finns det gott om parkeringsplatser för privatbilar och företagsfordon.

Ansök här

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Kontakta oss
031-300 58 88